Rólunk

Az MB Origo Park szinte minden más építőipari vállalkozástól megkülönböztethető abban, hogy a mai napig egyike vagyunk a teljesen magyar tulajdonú építőipari vállalatnak. A célunk, hogy olyan üzleti környezetet teremtsünk, amely vonzó és megtartja a kiváló alkalmazottakat és partnereket. Fontos számunkra, hogy munkatársaink teljes mértékben odafigyeljenek munkájukra. Struktúránk olyan környezetet támogat, amely következetesen értékeli minden munkatársunk kreativitását, energiáját és elkötelezettségét. Amellett, hogy ez az üzleti struktúra nyilvánvaló előnyöket nyújt üzleti stabilitásunk számára, ügyfeleink profitálnak a legjobban abból az elkötelezettségből, amelyet munkatársaink a munkahelyükre hoznak.

A tényleges építési folyamat csak része a teljes munkának; keményen dolgozunk, hogy megismerjük ügyfeleinket, igényeiket. Nagyra értékeljük a kapcsolatokat a projektben részt vevő összes féllel, és úgy működünk, hogy ezek a kapcsolatok továbbra is kiállják az idő próbáját, éppúgy, mint épületeink.

Az MB Origo Park sokféle projekten dolgozik, beleértve az új lakások, házak, kereskedelmi üzletek építését, bővítését, felújításokat, helyreállításokat. Képesek vagyunk kalibrálni a munka igényeit és betartani a projekt költségvetését. Professzionális projektmenedzsment szolgáltatásokat nyújtunk olyan munkákhoz, amelyek ügyes tervezésre, szervezésre és felügyeletre szorulnak, például jelentős tájépítési projektek. Munkánk nagy része Budapesten, Pest megyében található; de bizonyos projektkritériumok alapján időnként kivételt teszünk.

Ügyfeleink és partnereink kérésére gyakran részt veszünk az építési és tervezési folyamatban. Építési menedzsment szolgáltatásokat kínálunk, hogy az ügyfelet és a tervező csapatot segítsük a projekt megtervezésének kezdeti szakaszában, egészen a végső tervezésig. Szerencsénk, hogy szoros munkakapcsolatban vagyunk tehetséges építészek és tervezők széles hálózatával Budapesten és azon kívül is.

%d blogger ezt szereti:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close