Rólunk

Az MB Origo Park szinte minden más építőipari vállalkozástól megkülönböztethető abban, hogy a mai napig egyike vagyunk a teljesen magyar tulajdonú építőipari vállalatnak. A célunk, hogy olyan üzleti környezetet teremtsünk, amely vonzó és megtartja a kiváló alkalmazottakat és partnereket. Fontos számunkra, hogy munkatársaink teljes mértékben odafigyeljenek munkájukra. Struktúránk olyan környezetet támogat, amely következetesen értékeli minden munkatársunk kreativitását, energiáját és elkötelezettségét. Amellett, hogy ez az üzleti struktúra nyilvánvaló előnyöket nyújt üzleti stabilitásunk számára, ügyfeleink profitálnak a legjobban abból az elkötelezettségből, amelyet munkatársaink a munkahelyükre hoznak.

A tényleges építési folyamat csak része a teljes munkának; keményen dolgozunk, hogy megismerjük ügyfeleinket, igényeiket. Nagyra értékeljük a kapcsolatokat a projektben részt vevő összes féllel, és úgy működünk, hogy ezek a kapcsolatok továbbra is kiállják az idő próbáját, éppúgy, mint épületeink.

Az MB Origo Park sokféle projekten dolgozik, beleértve az új lakások, házak, kereskedelmi üzletek építését, bővítését, felújításokat, helyreállításokat. Professzionális projektmenedzsment szolgáltatásokat nyújtunk olyan munkákhoz, amelyek ügyes tervezésre, szervezésre és felügyeletre szorulnak, például jelentős tájépítési projektek. Munkánk nagy része Budapesten, Pest megyében található; de bizonyos projektkritériumok alapján időnként kivételt teszünk.

Ügyfeleink és partnereink kérésére gyakran részt veszünk az építési és tervezési folyamatban. Építési menedzsment szolgáltatásokat kínálunk, hogy az ügyfelet és a tervező csapatot segítsük a projekt megtervezésének kezdeti szakaszában, egészen a végső tervezésig. Szerencsénk, hogy szoros munkakapcsolatban vagyunk tehetséges építészek és tervezők széles hálózatával Budapesten és azon kívül is.

Cégünk az épületgépészet és villamosság területén erősíti tevékenységét, köszönhetően a világon egyedülálló vékonyréteg technológiás AT fűtőmodulok európai szintű forgalmazására és kivitelezésére elnyert szerződésnek.

Az elnyert forgalmazási jog a készülék garanciális beépítésével, valamint éves garanciális szervizeléssel együtt érvényes, ezért sokéves kivitelezői együttműködéseink alapján, már kipróbált, professzionális szolgáltatást nyújtó partnereinkre építve, egyelőre Magyarország területén kínáljuk az AT fűtőmodulok garanciális beépítését és éves felülvizsgálatát.

A termék beépítése gyakran jár villamos hálózat fejlesztési, szabványosítási feladatokkal, szinte minden esetben szükséges a meglévő, radiátoros, padló vagy falfűtési rendszerek átmosása, felülvizsgálata. Gyakran szükségszerű egy-egy szelep vagy elzáró cseréje, ülepítő beépítése, vagy akár plusz radiátor telepítése az ingatlan hideg pontjaira. Így arra jutottunk, hogy egy kézből ajánljuk a telepítéshez szükséges összes szolgáltatást, hogy a megrendelőnek ne kelljen a napjainkban érzékelhető szakember hiánnyal megküzdeniük, s minket se sújtson a szakértelem hiánya miatti kellemetlenségek sora, munkánk során.

Amire sokan nem gondolnak, hogy az a bizonyos fűtésrendszer ne csak működjön, de gazdaságos illetve hatékony is legyen. Ezért készítünk épület energetikai tervezéssel is, amennyiben korábban az ingatlanban tapasztalt hőérzetével elégedetlen. Lehet, hogy plusz költséget jelent a fűtés korszerűsítés előtt egy átfogó energetikai tervet elkészíteni, viszont ezáltal biztosan azt kapjuk, amit szeretnénk, s nem lesz csalódás a végeredmény, vagy a havi fizetendő villanyszámla összege.

Miért a villanyszámla? Sokan idegenkedünk a gázfűtés hátrányaitól, mint robbanás, szivárgás vagy tűzveszély, nem bízunk a füstjelzőkben. Az általunk forgalmazott AT fűtőmodul, ezeket a lehetőségeket kiiktatja, s a kivitelezésben sokéves gyakorlatunk, valamint profizmusunk által kiépített villamos betáplálási, illetve vezérlési rendszerek segítségével a meghibásodás minimálisra csökkenthető. Az éves garanciális ellenőrzéssel gyakorlatilag Ön, egy olyan üzembiztos rendszert tudhat magáénak, melyről egész évben elfeledkezhet, s nem fogják meglepetések érni a fűtésszezon alatt. S ha valamely kipróbált rendszer alkotóelemünk mégis tönkre menne, távfelügyeleti szolgálatunk segítségével 24 órán belül orvosoljuk a problémát. Ezenfelül precíz szakembert biztosítunk az ön számára, bármely az ingatlannal kapcsolatos karbantartási, javítási vagy fejlesztéssel kapcsolatos teendője elvégzéséhez. Fontos az is, hogy a napjainkban elérhető technológiák révén, mint például a napelemes rendszerek, gyakorlatilag eltüntethetjük a rezsiköltségeink jelentős részét.

Így azt gondoljuk az általunk kínált villamos hálózati kivitelezés, elektromos fűtés és melegvíz ellátási megoldások, a kapcsolódó napelemes rendszerrel és szerviz szolgáltatásokkal, az AT kazánra nyújtott, akár 20 évig tartó cseregaranciával Önt is meggyőzik.

Egy kézből kínáljuk:

  • épületvillamosság (tervezés, engedélyek, kivitelezés)
  • energetikai tanácsadás (vizsgálat, besorolás, kivitelezés)
  • gépészet (víz, csatorna, fűtés, napelem rendszerek, medencefűtés)
  • felújítási munkák (kőműves, festő, burkoló)
  • hibaelhárítás, szerviz és távfelügyeleti szolgáltatás.

%d blogger ezt szereti:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close