Napelemes rendszerek

Miért használja ki a napenergia adta lehetőségeket?

  • villanyszámla kiváltása – nem kell többé villanyszámlát fizetnie, nem függ az áramszolgáltatók emelkedő áraitól.
  • növeli az ingatlan értékét – a napelem rendszer már egyszeri beruházással emeli  ingatlana értékét, garantált befektetés
  • környezetvédelem – csökkenti a CO2 kibocsátását, kisebb az ökológiai lábnyoma és gyermekeinek is zöld jövőt biztosít, értéket teremt
  • garancia – a napelem élettartama 25+ év

Az MB Origo Park Kft. komplex szolgáltatást nyújt: tervezés, kivitelezés, műszaki támogatás, mind az elektromos fűtés, használati melegvíz ellátás, napelemes rendszerek, elektromos autó töltőállomás, s minden épület elektronikai – gépészeti szolgáltatás terén.


Magánszemélyeknek

Tiszta megújuló energiaforrás

Cégünk elkötelezett a környezetbarát, fenntartható otthonok építéséért a jövő számára. Úgy gondoljuk, hogy az energiatakarékos tervezés elengedhetetlen minden új ingatlanban, előnyös mind a háztulajdonos, mind a környezet számára. Egy napelemes rendszer kiépítse jelentős költséggel jár, azonban garantáltan megtérülő befektetés. Az emelkedő közüzemi költségek komoly problémát jelentenek mindenkinek. Egy jól megtervezett napelem rendszerrel nem függ a folyamatos áremelkedéstől.


Cégeknek

Több mint megtakarítás

Hogyan lehet maximalizálni a fenntartható megtérülést? A vállalatok milliárdokat fektetnek be az energiahatékonyságba, de csak a megfelelő zöld megoldások (például: AT kazán, napelem, stb.) hoznak megtérülést és megtakarítást. Segítünk megtervezni, kivitelezni egy intelligens zöld megoldást, és kihasználni az energiahatékonyság előnyeit. Már itthon is egyre fontosabb, hogy a gyártók, cégek környezettudatosak legyenek, legyen az Ön cége is zöld.


 

%d blogger ezt szereti:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close