Szolgáltatások

Generálkivitelezés

Csapatunk elkötelezetten segít ügyfeleinknek fenntartani ingatlana szépségét és célszerűségét, elkerülve ugyanakkor a költséges jövőbeli problémákat. Ennek érdekében a háztulajdonossal együttműködve kidolgozzuk és végrehajtjuk az ütemezett, szükséges és megelőző karbantartások átfogó tervét. A munkát mind a házon belüli csapatunk, mind a megbízható, professzionális alvállalkozók hálózatán keresztül befejezzük. Ezenkívül képesek vagyunk más, nem ütemezett munkákkal is foglalkozni, a kis ezermesterektől kezdve a nagyobb, átalakított projektekig.

Felújítás – helyreállítás

Megfelelő szakértelemmel rendelkezünk, amelyek szükségesek – kezdve a szerkezeti feladatoktól, többek között a falak eltávolítása vagy hozzáadása, a tetők javítása vagy cseréje, a végső befejező munkákig, mint például a vakolás, vízvezeték-szerelés, járdák, parkoló- és térburkolatok építése . Remek lehetőséget látunk ezekben a projektekben, hiszen egy jó házból nagyszerű házat alkothatunk.

Projekt és építésmenedzsment

Az általunk nyújtott építésmenedzsment szolgáltatások kiterjednek olyan tevékenységekre, mint például az aktuális támogatások – pályázatok, dokumentációk, tervek elkészítése, az összes munkarajz áttekintése, a csapatunk által végzett műveletek felügyelete, valamint a munkaterület időben történő ellenőrzése.

Megújuló energia

FENNTARTHATÓSÁG | ENERGIAHATÉKONYSÁG | VÁLLALATI JÖVŐKÉP

Kert és parképítés

Pázsitok, burkolatok, kavicsok, falak és utak. Teljes körű tervezési és kivitelezési szolgáltatást nyújtunk a tervezés tényleges koncepciójától kezdve a talaj előkészítéséig, a tereprendezésig, a világításig beleértve a gyepkezelést, az érett fák, cserjék, lágyszárú évelők ültetését.

Irodaházak

Komplett építési vállalkozói szolgáltatást kínálunk, értékes tapasztalatokat hozva az üzleti épületek, irodaházak építésében. Új épületek tervezése és építése, helyszínfelmérés, rajzok és tervkészítés, részletes költségelemzés és költségvetés-tervezés, telephely-bővítések, külső fedett területek, parkoló kialakítás és javítások.

Bontás – tereprendezés

Egy épület vagy építmény lebontása alapos megfontolást, tervezést igényel. A szerkezet méretétől és helyzetétől függően, -legyen az acél váz vagy beton váz- , különböző bontási módszereket lehet alkalmazni. Hisszük, hogy a legbiztonságosabb, legpraktikusabb és költséghatékonyabb megoldást kínáljuk a bontás – tereprendezés során.

%d blogger ezt szereti:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close