Generálkivitelezés

Csapatunk elkötelezetten segít ügyfeleinknek fenntartani ingatlana szépségét és célszerűségét, elkerülve ugyanakkor a költséges jövőbeli problémákat. Ennek érdekében a háztulajdonossal együttműködve kidolgozzuk és végrehajtjuk az ütemezett, szükséges és megelőző karbantartások átfogó tervét. A munkát mind a házon belüli csapatunk, mind a megbízható, professzionális alvállalkozók hálózatán keresztül befejezzük. Ezenkívül képesek vagyunk más, nem ütemezett munkákkal is foglalkozni, a kis ezermesterektől kezdve a nagyobb, átalakított projektekig.

Az általunk nyújtott építésmenedzsment szolgáltatások kiterjednek olyan tevékenységekre, mint például az aktuális támogatások – pályázatok, dokumentációk, tervek elkészítése, az összes munkarajz áttekintése, a csapatunk által végzett műveletek felügyelete, valamint a munkaterület időben történő ellenőrzése.

Komplett építési vállalkozói szolgáltatást kínálunk, értékes tapasztalatokat hozva az üzleti épületek, irodaházak építésében. Új épületek tervezése és építése, helyszínfelmérés, rajzok és tervkészítés, részletes költségelemzés és költségvetés-tervezés, telephely-bővítések, külső fedett területek, parkoló kialakítás és javítások.

Felújítás

Megfelelő szakértelemmel rendelkezünk, amelyek szükségesek – kezdve a szerkezeti feladatoktól, többek között a falak eltávolítása vagy hozzáadása, a tetők javítása vagy cseréje, a végső befejező munkákig, mint például a vakolás, vízvezeték-szerelés, járdák, parkoló- és térburkolatok építése . Remek lehetőséget látunk ezekben a projektekben, hiszen egy jó házból nagyszerű házat alkothatunk.

Bontás – tereprendezés

Egy épület vagy építmény lebontása alapos megfontolást, tervezést igényel. A szerkezet méretétől és helyzetétől függően, -legyen az acél váz vagy beton váz- , különböző bontási módszereket lehet alkalmazni. Hisszük, hogy a legbiztonságosabb, legpraktikusabb és költséghatékonyabb megoldást kínáljuk a bontás – tereprendezés során.


%d blogger ezt szereti:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close